Floorclean
voor al uw schoonmaakwerkzaamheden
Voor hier uw onderschrift in, voer alleen een spatie in als dit leeg moet zijn.[!imgslider_title     _2!]

Schoonmaakbedrijf Floorclean


schoonmaakwerkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen zijn: dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, periodiek vloeronderhoud (linoleum, marmoleum, tapijt e.a)

Tapijtreiniging

Schoonmaakbedrijf Floorclean is in Noord Holland de specialist op het gebied van bekleding en tapijtreiniging. Door diverse reinigingstechnieken te gebruiken kunnen wij met alle vlekken de strijd aan gaan. Door het regelmatig laten reinigen van uw tapijt en bekleding verlengt u de levensduur van uw tapijt en bekleding. Hieronder staan een aantal reinigingstechnieken die wij hanteren. 

 

Reinigings technieken:  

Sprayextractie: Dit is een techniek die wordt gebruikt om tapijt of bekleding diep te reiningen. Door het tapijt en de bekleding met sprayextract door te spoelen krijgen we een mooi eindresultaat. De droogtijd van het sprayextractie systeem is: circa 5 uur.

Sprayreiniging: Dit is een techniek waarbij de top van het tapijt wordt gereinigd. Het voordeel van deze techniek is dat er een veel kortere droogtijd is: circa 30 minuten.

Droogreiniging: Het tapijt wordt gereinigd met granulaat korrels. Het voordeel van deze reinigingstechniek is dat u geen droogtijd heeft. Het is een oppervlakte reiniging.

Impregneren: Het aanbrengen van impregneermiddel. Dit zorgt ervoor dat het tapijt langer schoon blijft.